0

Εξομολόγηση Πέμπτη: Κίτρινα ούρα;

  • February 13, 2023

Αισθάνομαι ότι μια ομολογία Πέμπτη Η δημοσίευση είναι ιδιαίτερα σωστή κατά τη διάρκεια της Σαρακοστής. Δεν είναι;

Αυτό είμαι εγώ μετά την πρώτη μου Θεία Κοινωνία, ενώ δεν έχω κανένα είδος εξομολογήσεων που θα έκανε τον ιερέα να μειώσει την Αγία του Βίβλο (σήμερα ούτως ή άλλως), αυτό είναι ένα λιγότερο από το ευχάριστο δημοσίευση από τότε που έβλεπα στο Gyno σήμερα.
Τα πιο πρόσφατα βίντεο μου

Ιδέες μάσκας προσώπου για το τρέξιμο καθώς και το περπάτημα έξω
Μάσκα προσώπου για τρέξιμο καθώς και περπατώντας έξω κατά τη διάρκεια της επιδημίας του κορώνα.
Απαιτείτε να φορέσετε μάσκα; Ποια μάσκα είναι η καλύτερη για τους δρομείς καθώς και για τους περιπατητές;

Δείτε την καλύτερη επιλογή μου για μια μάσκα.
Επιπλέον, οι προτάσεις του CDC σχετικά με το πότε να φορέσετε μια μάσκα καθώς και τι είδους κατά τη διάρκεια της επιδημίας Covid19.
Περισσότερα για το runeatrepeat.com

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 7 λεπτών, 15 δευτερόλεπτα

Επόμενο
Η τρέχουσα ιδέα παραμένει υγιής κατά τη διάρκεια της επιδημίας Covid19
02:25

Ζω
00:00
08:21
07:15

Εξομολόγηση #1: Τηλεώνω το “Vagine” προφέρεται “Vaj-Eeen”, όσο ξένο-ish. Όπως αυτό το συγκεκριμένο μέρος του σώματός μου είναι γαλλικό ή κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω. Το μόνο που καταλαβαίνω είναι ότι δεν μου αρέσει ο Vay-Jay-Jay. Δεν είναι παιχνίδι παιδιού από τον Mattel, είναι ένας Vagine.

Υπάρχουν τόσα μεγάλα νέα για βρέφη που συμβαίνουν στο blog-world αυτήν την εβδομάδα! Πολύ πρώτη Emily καθώς και Sabrina καθώς και τότε ένας ακόμη καλός φίλος που ονομάζεται με βρεφικά νέα!

Είναι στο νερό. Να είσαι προσεκτικός

Η σημερινή επίσκεψη ήταν ο ετήσιος έλεγχος μου, καθώς είχα ένα μεγάλο convo με το έγγραφο για να σιγουρευτώ ότι ήμασταν καλά στο προσωπικό μου χρονοδιάγραμμα (το οποίο δεν μοιράζομαι στην κατάσταση που τροποποιώ το μυαλό μου από τότε που είμαι πτήση), τη γέννηση, καθώς και τα παρόμοια.

Δήλωσε ότι έχουμε χρόνο να περιμένουμε αν το επιθυμήσαμε ή θα μπορούσαμε να το επιλέξουμε ιδανικό τώρα. Πιστεύω ότι έχω μια μεγάλη ιδέα για το πότε θέλουμε να δοκιμάσουμε, καθώς θα σας αφήσω να καταλάβετε όταν είμαι σχετικά συγκεκριμένος δεν θα τροποποιήσω το μυαλό μου.

Εξομολόγηση #2: Πίνω πολύ νερό καθώς και όταν απολάμβανα 127 ώρες που πραγματικά πίστευα ότι πίνω το κατούρημα μου δεν θα ήταν τόσο φτωχό όσο το πίνω περισσότερο.

Εξομολόγηση #3: Δήλωσα τη λέξη F 2 φορές στην κυκλοφορία ιστού σήμερα το πρωί. Ωστόσο, ήμουν “καλός” όλη την ώρα χθες, καθώς και από τότε.

Εξομολόγηση #4: Είναι πάνω από 80 μοίρες σήμερα. Αυτό δεν είναι μια εξομολόγηση όσο μια ευκαιρία να πούμε χάρη στον Θεό

Εξομολόγηση #5: Πιστεύω ακράδαντα στις ανταμοιβές τροφίμων, πιθανότατα πάντα θα το κάνει. Λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν θα μπορούσα να έχω μια “γλυκιά απόλαυση” μετά την εξέταση gyno μου αντιμετώπισα τον εαυτό μου με ένα παγωμένο τσάι.

Γεύμα: Λαμβάνοντας υπόψη ότι ήμουν στην κοινότητα της μαμάς μου για την επίσκεψη του γιατρού μου πήγα να λεηλατήσω το ψυγείο της για μεσημεριανό γεύμα.

Είναι ένα τεράστιο ψυγείο. Δεν είμαστε λιπαρές τυχαία.

Είχε επίσης μια μεγάλη ανακάλυψη! Απίστευτα χούμους από τη Nasoya. Μου άρεσε με τσιπ, ωστόσο όχι άμεσα (κανονικά μπορώ να φάω hummus σαν να είναι παγωτό).

Έβαλα μαζί ένα τυχαίο μπολ με τεράστια – μπρόκολο στο κάτω μέρος, σπιτικά έσπασαν φασόλια με αβοκάντο, υπέροχη πατάτα καθώς και ένα κομμάτι ψαριού.

Η γνήσια ανταμοιβή μου ήρθε μετά το γεύμα. Ζήτησα ένα Bionico. Είναι μια μεξικανική φρουτοσαλάτα με υπέροχη κρέμα καθώς και granola στην κορυφή.

Επιλέξαμε τυρί cottage αντί για υπέροχη κρέμα, αφού αυτό θα ήταν απολύτως εξαπάτηση.

Εξομολόγηση #6: Είμαι σίγουρος ότι αυτό υποδεικνύεται για να τροφοδοτεί 8 άτομα. Ή 1 Monica.

Εξομολόγηση #7: Την άλλη μέρα έπινα ένα ολόκληρο λίτρο του σχεδίου διατροφής Δρ Pepper σε ένα απόγευμα. Πίστευα ότι η παροχή γλυκών θα ήταν το δύσκολο κομμάτι, ωστόσο η σόδα του διατροφής αποδεικνύεται επίσης να με σκοτώσει

Εξομολόγηση #8: Είμαι πιθανότατα η μισή μέθοδος με το PB που πήρα λιγότερο από 24 ώρες πριν. Είναι πραγματικά τυχαίο, αφού συνήθως δεν μπερδεύω στο βούτυρο. Έφαγα πολύ χθες γενικά. Κατηγορώ να κουραστεί. Καταλαβαίνω ότι δεν είναι από τότε που είμαι αφυδατωμένος από τότε που γνωρίζετε… (δείτε παραπάνω)

Εξομολόγηση #9: Είχα μια διασκεδαστική νυχτερινή νύχτα που οργανώθηκε για τον Ben καθώς και εγώ απόψε, ωστόσο μαντέψει τι είναι έτσι τώρα θέλω να τροποποιήσω το … ωστόσο είμαι τόσο τεμπέλης.

Η εξομολόγηση #10: 97% των αστείων μου δεν είναι αστείο. Όπως όταν ρώτησα τη νοσοκόμα αν ήταν βαμπίρ από τότε που προσπαθούσε να πάρει το αίμα μου. Δεν γέλασε. Δεν μπορούν όλοι να είναι νικητές.

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

ΜερίδιοΤαχυδρομείο

Μερίδιο

Συνεχίστε να επιλέγετε αυτά:

Η καλύτερη μάσκαρα, ξηρό σαμπουάν καθώς και άλλες ανησυχίες από αυτήν την εβδομάδα

Η καλύτερη μάσκαρα, ξηρό σαμπουάν καθώς και άλλες ανησυχίες από αυτήν την εβδομάδα

Η καλύτερη μάσκαρα για μακριές χείλους. Το καλύτερο ξηρό σαμπουάν για τους δρομείς. Νέες ανησυχίες καθώς και απαντήσεις από την ιστορία Instagram

Οι καλύτερες πρωτεϊνικές ράβδοι για τους δρομείς- τι να φάτε πριν καθώς και μετά από μια διαδρομή

Οι καλύτερες πρωτεϊνικές ράβδοι για τους δρομείς- τι να φάτε πριν καθώς και μετά από μια διαδρομή

Οι καλύτερες πρωτεϊνικές ράβδοι για τους δρομείς. Τι να φάτε πριν από ένα τρέξιμο, μετά από ένα τρέξιμο καθώς και σνακ. Οι κορυφαίες 5 προτιμώμενες μπάρες μου καθώς και η κατανομή της διατροφής

Τι τρώω σε μια μέρα – για τους δρομείς

Τι τρώω σε μια μέρα – για τους δρομείς

Αυτό που τρώω σε ένα βίντεο ημέρας από έναν δρομέα. Ημερολόγιο τροφίμων για ό, τι έφαγα κάποια μέρα πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο καθώς και σνακ. Επιπλέον ιδέες για τα προτιμώμενα προϊόντα μου

Εξομολόγηση … Έκδοση καραντίνα (Εβδομάδα 1)

Εξομολόγηση … Έκδοση καραντίνα (Εβδομάδα 1)

Οι ομολογίες του κορώνα παραμένουν στο σπίτι αγοράζουν στην Καλιφόρνια. Ακριβώς πώς φροντίζω να τρέχω, να τρώω καθώς και να μην έχω toi

9 λόγοι που απαιτούν μια ιδιότητα μέλους μασάζ

9 λόγοι που απαιτούν μια ιδιότητα μέλους μασάζ

Μασάζ Envy μηνιαίες ειδικές προσφορές καθώς και αξιολόγηση της λήψης μιας υπηρεσίας μασάζ ή προσώπου κάθε μήνα. Οι λόγοι μου για να πάρω ένα μασάζ

Το καλύτερο από τα φυσικά προϊόντα Expo Influencer Favorites καθώς και υγιεινά τρόφιμα bingo

Το καλύτερο από τα φυσικά προϊόντα Expo Influencer Favorites καθώς και υγιεινά τρόφιμα bingo

Γειά σου! Το Fateral Products Expo (γνωστός και ως #expowest στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης) ήταν αυτό το Σαββατοκύριακο στο Anaheim, CA. Είναι ένα σημαντικό συνέδριο

⚡ από το ShareaHolic

.