0

Happy Thanksgiving 2010

Οικογένεια, φαγητό και διασκέδαση. Η ημέρα των ευχαριστιών είναι η καλύτερη μέρα ποτέ!

Τα μέλη της οικογένειάς μου έχουν όλα τα δικά τους ειδικά πιάτα που συμβάλλουν στην Ημέρα της Τουρκίας. Η Νίνα μου κάνει την καλύτερη κατσαρόλα γλυκοπατάτας που έχω δοκιμάσει ποτέ (στο ιδανικό παρακάτω) και ο ξάδερφος μου Roxanne κάνει μια φανταστική κατσαρόλα λαχανικών. Έκανα τη σάλτσα βακκίνιων από οργανικά βακκίνια από την CSA μας. Ήταν dee-lish!
Τα πιο πρόσφατα βίντεο μου

Δοκιμή αντισωμάτων Covid 19
Πήρα τη δοκιμή αντισωμάτων Covid19. Δείτε πώς πήγε και τα αποτελέσματα!

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 5 λεπτών, 19 δευτερόλεπτα

Επόμενο
Ταξιδέψτε την κριτική Jane
08:01

Ζω
00:00
08:21
05:19

Έφερα πράσινα φασόλια για να προσθέσω ένα μικρό κομμάτι της υγείας στο γεύμα, αλλά σήμερα είναι πραγματικά για να επιδοθεί, έτσι δεν είναι;

Πιστεύω σε μετριοπάθεια – ακόμη και μετριοπάθεια, κατά την ημέρα των ευχαριστιών όλα τα στοιχήματα είναι απενεργοποιημένα.

Δημιουργήσαμε το φαγητό στο τραπέζι της κουζίνας και εξυπηρετήσαμε τον εαυτό μας εδώ. Τα τραπέζια δημιουργήθηκαν στο μπροστινό δωμάτιο.

Αλλά μερικοί άνθρωποι δεν μπορούσαν να περιμένουν να καθίσουν! Στην πραγματικότητα φώναξα “μοιάζει σαν να τρώτε!” Όταν πήρα αυτήν την εικόνα και το έκανε

Το πιάτο μου, πήρα λίγο από τα πάντα. Το γέμισμα του καλαμποκιού μου δεν άλλαξε τη ζωή μου, αλλά πήρα μερικά συγχαρητήρια σε αυτό. Μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσω μια συνταγή το επόμενο έτος, αλλά αυτό δεν είναι κανονικά το στυλ μου.

Η μόνη εικόνα που έσπασε το FAM ήταν πριν καθιστούν όλοι. Γεια Fam!

Ο Ben και εγώ πήγαμε να τραβήξουμε μια φωτογραφία έξω και ο Bailey πήδηξε μέσα. Είναι ο πιο φωτογενής σκύλος! Το αγαπώ.

Η μαμά μου, η Roxanne, ο Ben, ο Matt και τα σκυλιά έκαναν μια βόλτα μετά το δείπνο! Λατρεύω ότι η οικογένειά μου γίνεται πιο υγιεινή. Οι εύκολες, λογικές προτάσεις λειτουργούν πραγματικά.

Δεν έλαβα φωτογραφίες του επιδόρπιο μου, αλλά είμαι βέβαιος ότι υπάρχει ένας τόνος εικόνων από κολοκύθα και doughballs που πετούν γύρω από το διαδίκτυο. Αν όχι, θα φάω ένα άλλο πιάτο από αυτά, ώστε να μπορώ να σας δείξω, αλλά παρακαλώ μην με ζητήσετε να το κάνω αυτό – είμαι ήδη στο πιο έντονο παντελόνι γιόγκα που έχω …

Ένας από τους εβδομαδιαίους στόχους μου αυτή την εβδομάδα ήταν να “απολαύσω τις ευχαριστίες, αλλά μην το παρακάνετε στο σημείο που θέλω να πεθάνω”. Λοιπόν, δεν θέλω να πεθάνω ακριβώς, αλλά νομίζω ότι είμαι μόνο μισός ζωντανός σε αυτό το σημείο. καληνυχτα.

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο