0

Υγιεινή – Δεν είναι τόσο υγιής

Συγγνώμη παιδιά, αυτή είναι η πιο τυχαία θέση. Πάντα. Και πάντα είναι πολύς καιρός, οπότε πρέπει να εντυπωσιαστείτε.

Τα σημερινά Eats ήταν τυχαία γιατί δεν ένιωθα να μαγειρεύω μετά την κλασική περιπέτεια της Ταϊλάνδης, αλλά ήμουν πεινασμένος όλη την ημέρα!
Τα τελευταία μου βίντεο

Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 2
Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 2. runeatrepeat.com

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 1 λεπτού, 45 δευτερόλεπτα

Επόμενο
Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 4
01:21

Ζω
00:00
08:21
01:45

Δεδομένου ότι ήμουν ανεπιφύλακτη για να μαγειρέψω, αλλά πολύ munchy η μέρα κατέληξε να είναι ένα μείγμα των τρώγονται. Ξεκινά υγιεινά και το είδος πηγαίνει κάτω από το λόφο καθώς η μέρα προχώρησε.

Υγιεινή: Μια μεγάλη σαλάτα για μεσημεριανό;

Έκανα το καλύτερο ensalada με γκουακαμόλη και ψητό tofu. Το tofu ήταν καρυκευμένο με σάλτσα σόγιας και σκόρδο, και δεν ήμουν σίγουρος ότι επρόκειτο να συνεργαστεί με το guac, αλλά το έκανε τελείως.

Δεν είναι τόσο υγιές: πηγαίνοντας σε μια σκούρο σοκολάτα μετά τη σαλάτα.

Μόνο λίγο μετά τη σαλάτα μου ήμουν πολύ πεινασμένος ξανά. Νομίζω ότι η μακρά πορεία μου από χθες έφτασε μαζί μου και ήθελα ένα πλήρες γεύμα γύρω στις 4:30 μ.μ. Αποφάσισα να δω αν ένα αντλημένο κούνημα πρωτεΐνης θα βοηθήσει.

Στο ποτήρι κρασιού μου – πάγος, σκόνη πρωτεΐνης, σπανάκι, γάλα αμυγδάλου.

Υγιεινή: Ένα smoothie πρωτεΐνης με σπανάκι

Δεν είναι τόσο υγιές: τελειώνοντας από το smoothie και προχωρήστε για να προσθέσετε γελοίες ποσότητες granola σοκολάτας και να φάτε ως δημητριακά.

Αυτό είναι το Attune Chocolate Granola. Είμαι ερωτευμένος με αυτά τα πράγματα.

Ανησυχώ πάντα ότι ένα μοναδικό κομμάτι φρούτων θα κάνει το σάκχαρο του αίματός μου να τρελαθεί και συνήθως το κάνει. Αλλά σήμερα αποφάσισα να ζήσω στην άκρη και να φάω ένα μήλο όλα από το μοναδικό του.

Υγιεινό: Ένα μήλο ως σνακ

Δεν είναι τόσο υγιές (για το πορτοφόλι μου): αγοράζοντας προ-κομμένο καρπούζι από το TJ’s επειδή η Costco είναι κλειστή.

Υγιεινή: Συνειδητοποιώντας ότι ήσασταν πολύ σνακ όλη μέρα και δεν πεινάτε πραγματικά για δείπνο. Στη συνέχεια, επιλέγοντας ένα μικρό μέρος των τσίλιων του συζύγου σας αντί να κάνετε τον εαυτό σας ένα πραγματικό γεύμα.

Δεν είναι τόσο υγιές: Δεν λέτε στον σύζυγό σας για αυτή την απόφαση και αρπάζοντας το πιρούνι από το χέρι του, καθώς πρόκειται να πάρει ένα πολύ καλό δάγκωμα. Μου αρέσει να κλέβω τα καλύτερα δαγκώματα από αυτόν, ξέρετε αυτά με όλα τα καλά πράγματα στο πιρούνι. Yum.

Υγιεινή: αγοράζοντας πραγματικό παγωτό, με αναγνωρίσιμα συστατικά και απολαμβάνοντας μια μερίδα.

Δεν είναι τόσο υγιές: στέκεται μπροστά από τον καταψύκτη με την πόρτα ανοιχτή προσπαθώντας να σκάψει όλα τα fudge καλύπτονται pb pretzels από το παγωτό. Και στην πραγματικότητα τρώει, το ήμισυ της πίτας για να φτάσει στα εν λόγω κουλουράκια. Δεν είναι δικό μου λάθος τα κουλουράκια είναι τόσο εδραιωμένα στη βανίλια βύνη κρεμώδη καλοσύνη…

Υγιεινή: Βγάλτε λίγο ελαφρύ ποπ κορν για να απολαύσετε ενώ παρακολουθείτε τηλεόραση.

Δεν είναι τόσο υγιεινό: Τρώγοντας ολόκληρο το μπολ χωρίς να συνειδητοποιήσετε ενώ το blogging. Ω και, αρνούμενος να μοιραστείτε με τον σύζυγό σας, παρόλο που έκλεψες τελείως το δείπνο του και τώρα μπορεί να ακούσει το στομάχι του να γκρεμίζει.

Εντάξει, έτσι δεν ήταν σίγουρα μια μέρα διαισθητικής κατανάλωσης. Θα έπρεπε να σταματήσω και να είχα ένα ικανοποιητικό γεύμα ή μεγάλο σνακ όταν άρχισα να αισθάνομαι munchy και στη συνέχεια να αφαιρέσω τον εαυτό μου από την κουζίνα.

Αλλά, είναι μια μέρα που είμαι πραγματικός. Οι τυχαίες σνακ μέρες συνέβησαν όπως αυτές 7 ημέρες την εβδομάδα και τώρα είναι σπάνιες. Πραγματικά αυτή είναι μια καλή εμπειρία μάθησης για μένα γιατί δεν έκανα τις απαραίτητες προσπάθειες προς το IE και ήξερα ότι αυτό ήταν αναπόφευκτο. Είμαι σε ένα μέρος όπου η νοοτροπία μου είναι υγιής, αλλά εξακολουθώ να μαθαίνω να διαβάζω τα συνθήματα του σώματός μου. Δεν έδινα προσοχή τις τελευταίες ημέρες και αυτό συνέβη.

Πήρα το μάθημα μου.

Καληνύχτα φίλοι, γείτονες και ξένοι;

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο