0

Δεν το έχω δει ποτέ στο τρέξιμο!

Χαίρετε! Ακριβώς πώς είσαι; Πάνω από εδώ είναι αρκετά καλό. Παρήγαγα μια απλή προπόνηση καθώς και υγιεινό δείπνο χθες το βράδυ που ήθελα να μοιραστώ. Όσο πολύ πρώτα – είδα κάτι στο τρέξιμο που δεν έχω δει ποτέ πριν. Είναι κυρίως περίεργο από τότε που έχω ζήσει εδώ εδώ και περίπου 6 χρόνια, καθώς και να τρέξω αυτό το μονοπάτι περίπου 4 έως 5 ημέρες την εβδομάδα αυτή την ώρα – οτιδήποτε νέο είναι κάπως περίεργο, έτσι;

Λοιπόν, έτρεξα απλά ακούγοντας το podcast μου της ημέρας, όταν είδα μια εξαιρετικά τατουάζ γυναίκα που οδηγούσε ένα αρκετά λευκό και καφέ ιππικό που έρχονταν προς μένα στο τρέξιμο μονοπάτι. Μου αρέσει!
Τα νεότερα μου βίντεο

Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 6
Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 6. Εκτέλεση ενημερωμένης ενημέρωσης ιστολογίου.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 1 λεπτό, 19 δευτερόλεπτα

Επόμενο
Τι τρώω σε μια μέρα – Runner Edition
14:26

Ζω
00:00
08:21
01:19

Παρέχθηκα ένα κύμα Bit, όπως δήλωσε «Καλημέρα», ωστόσο δεν πιστεύω ότι με άκουσε από τότε που δεν απάντησε. Έτσι, δεν ήθελα να σταματήσω καθώς και να τραβήξω μια φωτογραφία καλύτερα στη συμφωνία της, αφού δεν ήμουν σίγουρος τι φοβίζει ένα ιπποειδές (πιστεύω ότι έχω δει και πολλές ταινίες;), ωστόσο έσπασα ένα όταν αυτοί πέρασε. Στη μέθοδο πίσω είδα μια τεράστια στοίβα του poo που ήταν σίγουρα από τα ιπποειδή, καθώς και σας έσωσα μια φωτογραφία αυτού. Παρακαλώ.

Μιλώντας για τυχαία πράγματα – καταλαβαίνω ότι η απόκτηση μυστικών μώλωπες είναι τυπική, ωστόσο πιστεύω ότι πηγαίνω για ένα ρεκόρ εδώ. Πήρα το τεράστιο στα αριστερά λίγες μέρες πίσω, καθώς και το έδειξε ακόμη και στη μαμά μου. Σήμερα το πρωί μερικές άλλες είναι αναδυόμενες. Θα πρέπει να χτυπήσω το χέρι μου σε κάτι καθώς και να μην συνειδητοποιήσω!

Ίσως είμαι αδέξιος αφού ο εγκέφαλός μου αποπροσανατολίζεται από το ζεστό εγκεφαλικό επεισόδιο; Δεν ενεργοποίησα την AC την ημέρα που πήγα στις ΗΠΑ Open of Surfing γιατί επρόκειτο να φύγω όλη την ημέρα.

Όταν πήρα σπίτι στις 19:00, είδα ότι το εσωτερικό καθώς και έξω ήταν ακριβώς η ίδια ακριβώς θερμοκρασία – σχεδόν 90 μοίρες. Τόσο για τη μόνωση!

Το μεγάλο πράγμα για το καλοκαίρι είναι όλα τα προτιμώμενα φρούτα μου είναι σε εποχή – καρπούζι, μάνγκο, μαργαρίτες … καθώς και έχω γεμίσει πάνω τους.

Ο Ben δήλωσε ότι ήταν antsy την άλλη μέρα καθώς και ήθελε να προπονηθεί. Τρέχω ή κάνω μια προπόνηση επισκευής 21 ημερών ή κάτι νωρίς την ημέρα, γι ‘αυτό δεν ήθελα πραγματικά να κάνω τίποτα – συν ρίχτηκα μαζί δείπνο. Έτσι, χρησιμοποίησα μία από τις παλαιότερες τεχνικές στο βιβλίο – ένα κατάστρωμα καρτών προπόνηση.

Έδωσα σε κάθε σχήμα μια άσκηση καθώς και του είπε να κάνει τον αριθμό των επαναλήψεων που είχε η κάρτα με την συμφωνία με τις κάρτες που αξίζουν 10. Είναι διασκεδαστικό αφού δεν καταλαβαίνετε ποια είναι η επόμενη μετεγκατάσταση καθώς και είναι απλή, αφού όλες οι κινήσεις είναι εξοικειωμένοι – βεβαιωθείτε ότι έχετε μεγάλη μορφή.

Αυτό που δεν είναι απλό (για μένα τουλάχιστον) σχεδιάζει τα σχήματα. Χα! Ακριβώς πόσο τραγικό είναι το έργο τέχνης μου;!

Απλώς τον είχα κρατήσει να επιλέγει κάρτες μέχρι να τελειώσω να κάνω δείπνο.

Και το δείπνο ήταν πολύ απλό! Μου αρέσουν τα απλά πράγματα. Είμαι τεμπέλης.

Έχω ψήσει μερικά μπερδεμένα στήθη πουλερικά χωρίς κόκαλα με καρυκεύματα, σουσάμι τζίντζερ ντύσιμο καθώς και ζεστή σάλτσα. Έριξα μερικά κατεψυγμένα λαχανικά στο φούρνο μικροκυμάτων. καθώς και όταν τα πουλερικά έγιναν σχεδόν προστέθηκαν ένα φύλλο ψησίματος πατάτας στο φούρνο για να μαγειρέψουν.

Πρωτεΐνη. Υδατάνθρακες. Λαχανικά. Επιθεωρήστε τον έλεγχο καθώς και τον έλεγχο.

Στη συνέχεια, έκανα ένα κέικ μπανάνας για επιδόρπιο καθώς και ό, τι ήταν καλύτερο στον κόσμο.

Ερώτηση: Βλέπετε ποτέ άλογα ή άλλα ζώα διασκέδασης όπου τρέχετε;

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Συνεχίστε να τα επιλέγετε:

Τρέξιμο με προτάσεις μάσκας όπως φαίνεται στον Δρ Oz

Τρέξιμο με προτάσεις μάσκας όπως φαίνεται στον Δρ Oz

Αντιμετωπίστε τη μάσκα για προτάσεις δρομέων που παρατηρήθηκαν στο Dr. Oz Show 2021. Εκτέλεση με κανόνες μάσκας από το Run EAT Επανάληψη.

Νέα καυτή σάλτσα σάλτσα peri peri

Νέα καυτή σάλτσα σάλτσα peri peri

Νέα καυτή σάλτσα που πρέπει να δοκιμάσετε. Ιδανική μέση σκόρδο ζεστή σάλτσα εξαιρετική σε οτιδήποτε – σαλάτες, σάντουιτς, burritos, taco

Δεκέμβριος Λειτουργός Ημερολόγιο εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Δεκέμβριος Λειτουργός Ημερολόγιο εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Εντελώς δωρεάν ημερολόγιο λειτουργίας, καθώς και εκτυπώσιμη αρχεία καταγραφής PDF. Ημερολόγιο προπόνησης του Δεκεμβρίου για τους δρομείς άσκησης και

15 Quick Pre Run Snack Ιδέες

15 Quick Pre Run Snack Ιδέες

Τι να φάτε πριν τρέξετε καθώς και πότε να φάτε. 15 Έννοιες Snack για νέους δρομείς, καθώς και κατάρτιση για μισό μαραθώνιο

Αυτό που έφαγα αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς και το καλύτερο τρέξιμο καθώς και το φαγητό του Νοεμβρίου

Αυτό που έφαγα αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς και το καλύτερο τρέξιμο καθώς και το φαγητό του Νοεμβρίου

Χαίρετε!! Πώς πάει? Ποιο είναι το προτιμώμενο μέρος του μήνα; Ακριβώς πόσο τρέξατε; Ακριβώς πόσο φάτε; Γιατί είμαι α

Το καλύτερο τρέξιμο τρώνε καθώς και την επανάληψη από τον Απρίλιο του 2018

Το καλύτερο τρέξιμο τρώνε καθώς και την επανάληψη από τον Απρίλιο του 2018

Το καλύτερο τρέξιμο καθώς και τα μηνύματα podcast blog συνταγής από τον Απρίλιο. Οι καλύτερες προτάσεις στο βίντεο μαραθωνίου της Βοστών

⚡ από το ShareaHolic

.