0

Πώς να τρέξετε με ένα σπασμένο toe

Uncategorized

Γεια σας! Σήμερα θα μιλήσουμε για όλες τις κακές αποφάσεις που κάνω σε καθημερινή βάση. Δεν είμαι εμπειρογνώμονας σε πολύ, αλλά δώσε μου ένα πρόβλημα και μπορώ να το κάνω χειρότερο. Είναι κάπως το πράγμα μου. Ας μιλήσουμε λοιπόν για το τρέξιμο με ένα σπασμένο δάχτυλο και άλλες κακές ιδέες που είχα πρόσφατα …

Περίμενε.
Τα νεότερα μου βίντεο

Αναθεώρηση του ανορθόδοξου βιβλίου και του Netflix
Ανασκόπηση της σειράς Book & Netflix – Unorthodox. Μια καλή ακρόαση – Βιβλίο, Podcast και Visual Home Entertainment Review Series.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 7 λεπτών, 28 δευτερολέπτων

Επόμενο
Προτάσεις μάσκας προσώπου για το τρέξιμο και το περπάτημα έξω
07:15

Ζω
00:00
08:21
07:28

Πριν από όλες τις κακές επιλογές – έκανα καλό! Ήμουν μια συσκευή προετοιμασίας γεύματος την Κυριακή το βράδυ και έκανα τα tacos chorizo ​​και πατάτας συν αυτό το frittata. Είχα πολλές πατάτες που απομένουν και τους έριξα μαζί με αυγά, γάλα, αλάτι/πιπέρι και πράσινα κρεμμύδια. Βγήκε πραγματικά νόστιμο !!

Κακή απόφαση #1 … Κόβοντας τα δικά μου κτυπήματα. Πότε θα μάθω;!

Πριν:

Μετά:

Κακή απόφαση #2: Καταγγέλλοντας μια πορτοκαλί γάτα και φορώντας παντελόνι γιόγκα.

Είμαι συνεχώς καλυμμένος με μαλλιά γάτας και ποτέ δεν θα μπορέσω να κρύψω το γεγονός ότι είμαι μια κυρία Weirdo.

Κακή απόφαση #3 … τρέχει με σπασμένο δάκτυλο. (Δείτε το toe μου Disaster Post εδώ.)

Αποποίηση ευθυνών: Είμαι εδώ για να είμαι ειλικρινής. Και αν είμαστε ειλικρινείς δρομείς τρέχουν. Πολλοί δρομείς μεγάλων αποστάσεων τρέχουν … ενώ άρρωστοι, αργά για δουλειά, για να αποφύγουν τα προβλήματά τους, όταν δεν πρέπει, επειδή είναι εθισμένοι (ή κάποια άλλη παρόμοια δικαιολογία). Έτσι μπορώ να προσποιούμαι ότι δεν τρέχω ή μπορώ να σας πω την εμπειρία μου.

Εντάξει. Δεν ξέρω πραγματικά αν είναι σπασμένο. Δεν έλαβα ακτινογραφία ή οτιδήποτε άλλο. Αλλά εξακολουθεί να είναι πρησμένο πάνω από μια εβδομάδα μετά το χτύπημα του σε ένα τραπέζι του καφέ, οπότε είναι αρκετά χτυπημένο σε κάθε τρόπο. Αν σπάσει δεν υπάρχει τίποτα που ένας γιατρός θα μπορούσε να κάνει για μένα, δεν βάζουν ένα cast σε ένα toe.

Τι έκανα: Η μέθοδος ρυζιού = ανάπαυση, πάγος, συμπίεση, ανύψωση.

Στην πραγματικότητα δεν έκανα συμπίεση γιατί αυτό έβλαψε. Έκανα όμως τα άλλα βήματα.

Και την Παρασκευή προσπάθησα κάτι νέο για να βοηθήσω το Lil μου τραυμάτισε το Pinky Toe … Έχω βελονισμό. Είμαι οπαδός όλων των φαρμάκων-Δυτική, Ανατολική, Βόρεια, Νότια, φτιαγμένη. Έτσι σκέφτηκα ότι θα έδινα αυτό ένα στροβιλισμό.

Πήγα και ολοκλήρωσα τα έντυπα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο…

Έδειξε το doc μου και φώναξε για το πώς χρειαζόμουν το σταθερό ASAP γιατί έπρεπε να τρέξω μισό μαραθώνιο την επόμενη μέρα. Με έσπρωξε γεμάτο βελόνες και έβαλε κάποια θερμότητα στο δάχτυλο.

Μετά από 10 λεπτά επέστρεψε για να με ελέγξει και να σπρώξει το δάχτυλο μου και κάπως ραγισμένο ή κάτι τέτοιο. Και νομίζω ότι είναι επαναπροσδιορίστηκε. Δεν νομίζουμε ότι ήταν πραγματικά σπασμένο επειδή χρησιμοποίησε αυτό το Medal Shaker Thingy (αυτός είναι ο κατάλληλος ιατρικός όρος γι ‘αυτό νομίζω) και το δόνισε στο δάχτυλο μου. Επειδή δεν έβλαψε πραγματικά το δάχτυλό μου είναι πιθανότατα απλώς μπλοκαρισμένο ή μώλωπες πραγματικά άσχημα.

Δεν έβλαψε εκτός από μια βελόνα για ένα δευτερόλεπτο και ήταν αρκετά χαλαρωτικό. Σχεδιάζω να επιστρέψω για πολύ περισσότερα πράγματα στο δάχτυλο και επίσης για τα θέματα του θυρεοειδούς μου (αλλά ήθελα αυτό να είναι κάτι που και εγώ συζητήσαμε σε μια διαφορετική μέρα επειδή το δάχτυλο ήταν η προτεραιότητα).

Θα ήθελα 100% να μην τρέξω αν αισθανόμουν σαν να ήταν ένας τραυματισμός είδος πόνου. Ένιωσα μώλωπες όταν έτρεξα για πρώτη φορά σε αυτό, όχι ένας αιχμηρός πόνος που άλλαξε το βάδισμα μου. Και προσπαθώ να το ξεκουραστώ περπατώντας λιγότερο και δεν κάνω τίποτα άλλο υψηλό αντίκτυπο. Αν το ροζ toe μου δεν θεραπεύει σύντομα, πιθανότατα θα το κόψω. Οποιοσδήποτε αποδέκτης; Σίγουρα θα μπορούσατε να φτιάξετε ένα κρεμαστό κόσμημα ή κάτι τέτοιο.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πάντα πήρατε βελονισμό; θα ήθελες?

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Συνεχίστε να τα επιλέγετε:

Ευχαριστημένος το νέο έτος από το Run Eat Repeat!

Ευχαριστημένος το νέο έτος από το Run Eat Repeat!

ΕΥΧΑΡΙΣΜΕΝΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ !! Επιστρέφω από το χρόνο και θέλω να σας στείλωΚαλύτερες ευχές για το 2022. Σας έλειψα και το blogging και F

Πόσο καιρό θα έπρεπε να είναι η μακροπρόθεσμη και η καλύτερη ταινία Q & A

Πόσο καιρό θα έπρεπε να είναι η μακροπρόθεσμη και η καλύτερη ταινία Q & A

Πόσο καιρό θα έπρεπε να είναι για μισό μαραθώνιο; Το συγκρότημα Sydrome – πόσο καιρό απογειώσατε από το τρέξιμο; Rrca coa

Εκτέλεση Eat Reath Q & A-May Part 1

Εκτέλεση Eat Reath Q & A-May Part 1

Μάιος Ερωτήσεις και απαντήσεις – 1 Οι ερωτήσεις σας από το τρέξιμο Eat Reath Instagram Story Box. Μιλάμε για αυτό που έκανα

Τρέχοντας το Σαββατοκύριακο και κατανάλωση ενημερώσεων

Τρέχοντας το Σαββατοκύριακο και κατανάλωση ενημερώσεων

Γειά σου! Πώς πάει? Έχω μια γρήγορη ανασκόπηση του τρέχοντος, τρώγοντας και … επαναλαμβάνοντας. Ω, και τελικά καταγράφω

Αγαπημένες μάρκες ρούχων που τρέχουν καλύτερα τώρα, ποια είναι η δουλειά μου και οι ερωτήσεις HR

Αγαπημένες μάρκες ρούχων που τρέχουν καλύτερα τώρα, ποια είναι η δουλειά μου και οι ερωτήσεις HR

Οι αγαπημένες μου μάρκες εργαλείων και θα πρέπει να τρέχουν ρούχα και παπούτσια. Συμβουλές μαραθωνίου. Τρέξιμο και καρδιακό ρυθμό

Εκτέλεση αναφοράς για τις 6 έως τις 12 Μαΐου

Εκτέλεση αναφοράς για τις 6 έως τις 12 Μαΐου

Γειά σου! Πώς ήταν το τρέξιμο και το φαγητό σας αυτήν την εβδομάδα; Εδώ είναι το γύρο μου για το τρέξιμο, φαγητό, αστείο, τυχαίο και ενημερώσεις από TH

⚡ από το ShareaHolic

.