0

Είναι η Ab Dolly η νέα μπάλα Bosu;

  • September 29, 2022
Uncategorized

Χαίρετε! Πώς πάει? Δεν πρόκειται να κάνω αστεία σήμερα επειδή οι κοιλιακοί μου είναι επώδυνες. Έχω δοκιμάσει το AB Dolly (και έχω έναν κωδικό έκπτωσης για εσάς!) Και σίγουρα ήταν προκλητικό στην αρχή. Παίρνω το κρέμονται από αυτό και έχω μια δέσμη από τις μεγάλες κινήσεις προπόνησης που μπορείτε να τελειώσετε με αυτό – και δεν είναι μόνο για τους κοιλιακούς σας!

Πρώτα … Το Vegas με βοήθησε να ανοίξω το κουτί. Θέλει πίστωση για αυτό.
Τα τελευταία μου βίντεο

Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 2
Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 2. runeatrepeat.com

Περισσότερα βίντεο

Επόμενο
Τότε έφυγε – κριτική βιβλίων
04:20

Ζω
00:00
08:21
01:45

Ήταν εξαιρετικά εύκολο να τα βάλετε μαζί – απλά αναστρέψατε, ανοίξτε τους τροχούς και ξεκινήστε να κυλάτε. Έγινε και έγινε.

Έχω χρησιμοποιήσει τον εξοπλισμό άσκησης τύπου AB στο παρελθόν και έχω χρησιμοποιήσει μια μπάλα Bosu για εργασία AB. Γνωρίζω λοιπόν από την εμπειρία ότι οτιδήποτε σας κάνει πραγματικά να χρησιμοποιήσετε τα κοιλιακά σας και την ισορροπία ταυτόχρονα είναι ένας νόμιμος καλός τρόπος για να στοχεύσετε πραγματικά το στομάχι σας. (Και ήξερα ότι θα ήμουν επώδυνος!)

Δεν ήμουν εξοικειωμένος με το AB Dolly, αλλά έρχεται με ένα φυλλάδιο οδηγιών με εικόνες και DVD. Δεν έχω ένα DVD player, αλλά έχω ελέγξει το YouTube για ιδέες προπόνησης αφού έκανα μια δική μου δική μου.

Ξεκίνησα με την πιο συνηθισμένη μετακίνηση AB Dolly – τα γόνατα σε μαξιλάρια / αντιβράχια στο Dolly -> Contract ABS ενώ μπαίνουμε μέσα και έξω. Έχω κάνει παρόμοιες κινήσεις σε μια μπάλα Bosu, αλλά υπάρχουν τόσες περισσότερες επιλογές με αυτό, επειδή μπορείτε να βάλετε τα χέρια, τα χέρια, τα γροθιά σας και τα πόδια σε αυτό.

Η αγαπημένη μου κίνηση είναι να πάω από το Plank στο Pike. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι το «πραγματικό» όνομα για αυτό – είναι ακριβώς αυτό που το αποκαλώ. Το κάνω αυτό στο έδαφος, αλλά στο AB Dolly το παίρνει σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο (και μου αρέσει αυτό). Υπάρχουν τόσες πολλές ασκήσεις πλήρους σώματος που μπορείτε να τελειώσετε με αυτό – συρόμενα lunges και strenges και πολλά άλλα.

Αποκτήστε 20% έκπτωση σε AB Dolly και δωρεάν αποστολή με κωδικό κουπονιού: RUN20

Οι 6 αγαπημένες μου κινήσεις προπόνησης AB Dolly:

1. Το Crunch OG Fifearms

Και μπορείτε να το πάρετε ένα επίπεδο πηγαίνοντας προς μια διαφορετική κατεύθυνση – όπως προς τον δεξιό σας ώμο και τραβώντας πίσω στο κέντρο και επαναλαμβάνοντας από την άλλη πλευρά.

2. Pike to Plank …. Δεν έχω μια φωτογραφία του λιπαρού μου, οπότε θα πρέπει να με εμπιστευτείτε σε αυτό. Συνήθως το κάνω αυτό από το σκυλί προς τα κάτω στο Plank … πίσω και πίσω για ένα λεπτό. Κάνοντας αυτό με το AB Dolly ήταν πολύ πιο δύσκολο.

3. Το πίσω τέντωμα. Μου αρέσει αυτό γιατί ως δρομέας ο λαιμός και οι ώμοι μου μπορούν να γίνουν σφιχτά από την επανάληψη της ταλάντευσης του βραχίονα και αυτό ήταν τόσο ωραίο. Ahhhhh.

4. Πλευρική διαφάνεια. Αυτό είναι ιδανικό για το χαμηλότερο σώμα, αλλά και στοχεύει στον πυρήνα σας επειδή πρέπει να εξισορροπήσετε και να χρησιμοποιήσετε τους κοιλιακούς σας για να βοηθήσετε να τραβήξετε πίσω.

5. Αντίστροφη βύθιση. Αυτός είναι ένας άλλος μεγάλος συνδυασμός άσκησης προπόνησης και ισορροπίας.

6. Και όταν έχετε κατακτήσει τους βραχίονες στην κίνηση Dolly – μπορείτε να βάλετε τα γροθιά σας σε αυτό. Στη συνέχεια – μπορείτε να το πάρετε ένα άλλο επίπεδο και να τοποθετήσετε ένα χέρι μακρύτερα μακριά από εσάς για ένα σετ και ένα διακόπτη.

Κάντε κλικ εδώ για αυτόν τον σύνδεσμο για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το AB Dolly και χρησιμοποιήστε τον κωδικό Run20 για 20% έκπτωση και δωρεάν αποστολή!

Ερώτηση: Πότε ήταν η τελευταία φορά που εργαστήκατε τα κοιλιακούς σας;

Η ανάρτηση χρηματοδοτείται από την AB Dolly, LLC Όλες οι απόψεις που εκφράζονται στην Run Eat Repeat και τα συναφή κοινωνικά μέσα δεν συνδέονται σε καμία περίπτωση με τους χορηγούς της.

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

26save

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

26
Καρφίτσα

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Συνεχίστε με αυτά:

Τι το πόδι! Πονάω το πόδι μου και τα internets δεν είναι μαγικά

Τι το πόδι! Πονάω το πόδι μου και τα internets δεν είναι μαγικά

Τρέχοντας τραυματισμό στο πόδι. Προσπαθώντας να καταλάβω γιατί πονάει η κορυφή του ποδιού μου – τα περισσότερα από τα αποτελέσματα αναζήτησης δεν είναι σύμφωνοι με

21 ημερών τέντωμα πρόκληση για τους δρομείς Ημέρα 221 ημερών τέντωμα πρόκληση για τους δρομείς Ημέρα 2

Γειά σου! Είναι η 2η ημέρα της πρόκλησης Stretch … η σημερινή κίνηση είναι ένα τέντωμα του λαιμού. Είναι πολύ απλό αλλά αισθάνεται τόσο καλό! Αυτό είναι

Πρόκληση 21 ημερών για τους δρομείς Ημέρα 8

Πρόκληση 21 ημερών για τους δρομείς Ημέρα 8

21 ημερών Stretch Challenge για τους δρομείς. Ημέρα 8 της σειράς Stretching – Σήμερα κάνουμε ένα τετράγωνο. βρες κάτι

Runner Strength Workout B – Ημερολόγιο Σεπτεμβρίου

Runner Strength Workout B – Ημερολόγιο Σεπτεμβρίου

Αρχική Αρχή Αρχική Δύναμη Δεν απαιτείται εξοπλισμός. Γρήγορη προπόνηση για δρομείς. Πώς να κάνετε τις συμβουλές άσκησης Lunges and Squats

4 λεπτών προπόνηση πυρήνα για δρομείς

4 λεπτών προπόνηση πυρήνα για δρομείς

Μόνιμες ασκήσεις AB για δρομείς. 4 λεπτά προπόνηση μπορείτε να κάνετε στο σπίτι δεν χρειάζεται εξοπλισμός!

Την περασμένη εβδομάδα της πρόκλησης 21 ημερών τέντωμα

Την περασμένη εβδομάδα της πρόκλησης 21 ημερών τέντωμα

Γειά σου! Το καταφέρατε στην τελευταία εβδομάδα της πρόκλησης Stretch 21 ημερών! Κάντε αυτή την καλύτερη εβδομάδα της πρόκλησης. Κάνω κάθε

⚡ από το ShareaHolic

.