0

Η πρώτη μου μακροπρόθεσμη σχέση (blog)

Uncategorized

Γεια σου από τον Hummus Heaven! (Γνωστός και ως Richmond, Βιρτζίνια) Έφτασα εδώ χθες για ένα απίστευτα γρήγορο hummus που τρώει Extravaganza !! Πρόκειται για ένα απίστευτα γρήγορο ταξίδι, οπότε είναι ο Jam Hummus γεμάτος διασκέδαση και φαγητό. Ακριβώς όπως μου αρέσει. Θα σας δώσω όλα τα κυριότερα σημεία, ώστε να είναι μια μακρά θέση. Θα προσπαθήσω να σώσω τα κακά μου αστεία για μια άλλη μέρα. Παρακαλώ.

Τα πιο πρόσφατα βίντεο μου

Δοκιμή αντισωμάτων Covid 19
Πήρα τη δοκιμή αντισωμάτων Covid19. Δείτε πώς πήγε και τα αποτελέσματα!

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 5 λεπτών, 19 δευτερόλεπτα

Επόμενο
Αμερικανική κριτική βιβλίου βρωμιάς
12:07

Ζω
00:00
08:21
05:19

Μόλις έφτασα εδώ, μπήκα στο ξενοδοχείο από τον φίλο μου Doris τον οδηγό. Μου είπε πραγματικά μια απίστευτα ενδιαφέρουσα ιστορία για κάποιον που οδηγεί σε τακτική βάση. Μου αρέσει να μιλάω με τους αυτοκινητιστές για τους καταπληκτικούς λαϊκούς ανθρώπους που έχουν οδηγήσει – συμβαίνει πολύ στο Λος Άντζελες, αλλά αυτή ήταν μια ευχάριστη ιστορία έκπληξης!

Ελέγξαμε στο ξενοδοχείο και ετοιμάσαμε για δείπνο.

Δυστυχώς, το σύνολο των 8 ωρών του ταξιδιού με έμοιαζε με χάος. Έφτασα σε έναν τόνο μακιγιάζ, αλλά δεν μπορούσα να κρύψω το γεγονός ότι τα κτυπήματα μου έδειχναν προς κάθε κατεύθυνση εκτός από κάτω. Έβγαλα ένα κλιπ, τους καρφώσα πίσω και έσπευσαν έξω από την πόρτα για να συναντήσω όλους για δείπνο.

Βρίσαμε στο Acacia στο Ρίτσμοντ. Υπήρχε ένα καθορισμένο μενού συν νόστιμα ορεκτικά. Και νομίζω ότι για πρώτη φορά (?) Έφαγα μια σαρδέλα. Ο σερβιτόρος εξήγησε ότι ο σεφ κέρδισε κάποιο βραβείο για αυτό το πιάτο, οπότε έπρεπε να το δοκιμάσω. πολύ για τη χαρά μου, ήταν καλό! Ξέρω ότι οι σαρδέλες είναι καλές για εσάς, οπότε ήθελα να τους δοκιμάσω για λίγο. αποστολή εξετελέσθει.

Αλλά το αγαπημένο μου μέρος του γεύματος ήταν τα συμπληρωματικά Fried Oysters. Ήταν ψωμί με ένα φλοιό γεύματος καλαμποκιού και ολοκληρώθηκε με κάποια εξαιρετική σάλτσα. Έφαγα τρεις από αυτούς επειδή κανένας άλλος δεν τους ήθελε.

Η κύρια πορεία ήταν το rockfish και το επιδόρπιο ήταν ένα πολύ φανταχτερό αλατισμένο παγωτό καραμέλας και μους σοκολάτας.

Σήμερα το πρωί ξύπνησα φωτεινά και νωρίς για να χτυπήσω τον διάδρομο. Εκτός, κατέληξε να με χτυπήσει.

Έκανα ένα τρέξιμο 3 μιλίων με διαστήματα ταχύτητας και με σκότωσε. Ένιωσα ότι ο καρδιακός μου ρυθμός ήταν απίστευτα υψηλός μετά το δεύτερο διάστημα και ένιωθα τόσο κουρασμένος. Τι wimp. Μετά από αυτό έκανα λίγη δύναμη εργασίας με μερικές διπλές κινήσεις εργασίας όπως οι σειρές σανίδων και το υψηλό κλάμα καρδιο.

Από εκεί έσπευσα μέχρι το δωμάτιό μου για να ντους και να φάω (το φαγητό είναι το κύριο θέμα αυτού και όλα τα άρθρα μου σε περίπτωση που δεν το παίρνετε).

Πήρα frittata και βρώμη. Ήταν απολύτως τέλειο. Αγαπώ απλώς τα γεύματα που γεύονται νόστιμα και σας αφήνουν εντελώς ικανοποιημένους στο τέλος. Αισθάνομαι ότι ένα καλό γεύμα πρέπει να έχει υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και λίπος για μένα να αφήσω το τραπέζι ευχαριστημένο και να μην πεινάω και πάλι για λίγες ώρες.

Και τότε ήρθε η ώρα να συσσωρεύσουμε στο λεωφορείο του blogger και να κατευθυνθείτε προς την έδρα της Sabra, γνωστός και ως Hummus Heaven. Ήμουν απίστευτα ενθουσιασμένος !!

Σκεφτόμουν για αυτό σήμερα και αισθάνομαι ότι η Sabra ήταν πάντα μια εταιρεία που έχω αγαπήσει. Είμαι ένας μεγάλος οπαδός του Hummus και πραγματικά πιστεύω ότι κάνουν το καλύτερο. Η υφή δεν μπορεί να χτυπηθεί. Και η Sabra ήταν επίσης η πρώτη μου μακροπρόθεσμη σχέση ιστολογίου.

Για να αναφέρω τον εαυτό μου, είπα σε μια θέση το 2011 … “Το Sabra Hummus είναι το μόνο hummus”

Γι ‘αυτό είμαι πολύ ευτυχής να συνεργαστώ μαζί τους, να τρώω ακόμα τη Sabra όλη την ώρα, για να μπορέσω να διαδώσω τη λέξη hummus για ένα από τα αγαπημένα μου προϊόντα.

Και είμαι αναμφισβήτητα απίστευτα ευτυχής που μπορώ να φάω όλο το hummus σήμερα. Κάναμε μια γευσιγνωσία ορισμένων νέων προϊόντων, μιλήσαμε για την τρέχουσα σειρά και είχαμε μια εκδρομή στο εργοστάσιο. Βγήκα για να ελέγξω ένα ταξίδι στο blog πριν από λίγα χρόνια, αλλά πολλά άλλαξαν από τότε.

Έχετε δει αυτό το χοντροκομμένο hummus; Είναι διαθέσιμο σε καταστήματα κλαμπ όπως το Sam’s και το Costco, αλλά δεν το έχω δει ποτέ στο SoCal.

Bloggers τροφίμων σε δράση…

Οι άλλοι bloggers στο ταξίδι κάνουν συνταγές και άλλα νόμιμα φανταχτερά blog πράγματα, όχι πραγματικά casting life. Αλλά νομίζω ότι σας αρέσει να βλέπετε ποια τυχαία είναι μέχρι να δημοσιεύσω ακόμα τα πράγματα της ζωής μου. Επιτρέψτε μου να ξέρω αν θα προτιμούσατε να δείτε μόνο εικόνες των 6 κύπελλα δημητριακών που τρώω κάθε μέρα, ώστε να μπορείτε να το τοποθετήσετε.

Επιστροφή στη συζήτηση για τα τρόφιμα … το μεσημεριανό ήταν εκπληκτικό. Το εργοστάσιο Sabra διαθέτει κουζίνα στο χώρο του ξενοδοχείου για να δημιουργήσει συνταγές, να δημιουργήσει νέες γεύσεις hummus και πολλά άλλα. Όλα αυτά ήταν ζεστά από τη σόμπα και τονίστηκαν με hummus, salsa ή guacamole.

Και η μέρα τελείωσε με μια εκδρομή του εργοστασίου. Είναι τόσο περίεργο, αλλά μου άρεσε πραγματικά πώς μύριζε εκεί – η γλυκιά μυρωδιά του βρασμού των ρεβίθων με κάνει ευτυχισμένο.

Μια πρόσθετη προσφορά μπόνους αυτού του ταξιδιού ήταν σε θέση να δει μερικούς από τους φίλους μου στο blog, όπως η Βρετάνη από την κατανάλωση τροφίμων πουλιών, η Liz από το Lemon Bowl, η Amy από το Healthy Apple (που έχει ένα βιβλίο που βγαίνει σύντομα!) Και η Laura από την Momables. Ήταν μια έκρηξη με όλους. xoxox

Τώρα επιστρέφω στην Καλιφόρνια … Θα σας δω αργότερα!

ΕΡΩΤΗΣΗ: Έχετε φάει ποτέ μια σαρδέλα; θα ήθελες?

Ήμουν προσκεκλημένος σε αυτό το ταξίδι από επαναλήψεις από τη Sabra, όλες οι απόψεις είναι δικές μου.

Στείλτε μου το wOrkbook

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Συνεχίστε να επιλέγετε αυτά:

Οι καλύτερες εποχιακές επιλογές τροφίμων του Healthy Trader Joe

Οι καλύτερες εποχιακές επιλογές τροφίμων του Healthy Trader Joe

Το καλύτερο υγιές έμπορο Joes Pumpkin Foods. Ελέγξτε αυτό το γύρο των κορυφαίων εποχιακών τροφίμων από την TJ’s Like Pecan Pumpk

ταξιδιωτικές ιδέες και ιστορίες από διακοπές του Σαν Φρανσίσκο

ταξιδιωτικές ιδέες και ιστορίες από διακοπές του Σαν Φρανσίσκο

Ιδέες ταξιδιού από το Σαν Φρανσίσκο. Ταξιδιωτικά εξομολογημένα από τις καλοκαιρινές μου διακοπές και τα αγαπημένα μέρη μου στο Σαν Φρανσίσκο Καλιφόρνια

Τι έφαγα σήμερα Ημερολόγιο Τροφίμων – Εβδομάδα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 4

Τι έφαγα σήμερα Ημερολόγιο Τροφίμων – Εβδομάδα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 4

Αυτό που τρώω σε μια μέρα. Το ημερολόγιο τροφίμων που τρέχει blog εκπαίδευση Εβδομάδα 4. Πρωινό, μεσημεριανό γεύμα, δείπνο και σνακ συν σημειώσεις

15 Fast Pre Run Snack Ιδέες

15 Fast Pre Run Snack Ιδέες

Τι να φάτε πριν τρέξετε και πότε να φάτε. 15 Fast Pre Run Snack Ιδέες για νέους δρομείς και εκπαίδευση για μισό μαραθώνιο

Η σημερινή μεταφορά Costco

Η σημερινή μεταφορά Costco

Εκτέλεση του blog Costco Grocery Haul. Τρέξτε Eat Reath Instagram Ρύθμιση Το Costco χρειάζεται να έχει υγιή αγαπημένα και καλύτερα

Οι γαρίδες του Gorton-New πλήρεις κατεψυγμένα γεύματα

Οι γαρίδες του Gorton-New πλήρεις κατεψυγμένα γεύματα

Οι γαρίδες του Gorton κύπελαν νέα κατεψυγμένα γεύματα – Σκέψεις για τη γαρίδα Soba Noodle Bowl και το κρεμώδες μανιτάρι ριζότο μπολ. Μέριμνα

⚡ από το ShareaHolic

.