0

2009 Australian Pro Grand Prix Αποτελέσματα

Uncategorized

2009 Australian Pro Grand Prix Αποτελέσματα
από τον John Romano

Το φρέσκο από την κλασική νίκη του Arnold Kai Green υπέμεινε μια έντονη πτήση στο μισό σε όλο τον κόσμο και δεν προσγειώθηκε για τη φθορά. Φαινόταν λίγο μεγαλύτερο από ό, τι στον Κολόμβο και όχι τόσο απότομο (τουλάχιστον από τις φωτογραφίες που έχω δει), αλλά ακόμα αρκετά καλό για να γλιστρήσει για άλλη μια φορά στην πρώτη θέση.

Ακριβώς πίσω του, ο Silvio Samuel τελείωσε στο 2ο πάνω από πολύ μεγαλύτερο Toney Freeman. Ο Freeman κοίταξε τουλάχιστον τόσο καλό όσο έκανε στον Κολόμβο. Ενώ ο Silvio, τεμαχισμένος ως συνήθως, δεν είχε τα 20 κιλά που χρειάζονταν (στο μυαλό μου) για να νικήσουν ένα άτομο όπως ο Toney. Όμως, δεδομένης της υποκειμενικής φύσης του bodybuilding και του γεγονότος ότι η κριτική επιτροπή ήταν σχεδόν εντελώς διαφορετική από ό, τι στο Columbus, ο Freeman έπρεπε να ξεκαθαρίσει ευγενικά για τρίτη.

Ο Michalis Kefalianos (4ος) από την Ελλάδα και τον Ivan Sadek (5ος) στρογγυλοποίησε την κορυφή 5. Ενώ δεν έχω ακούσει ποτέ για αυτούς τους τύπους, ήταν σίγουρα δύο από τους πιο τεμαχισμένους άνδρες που έχω δει ποτέ. Οι δομές τους μπορεί να έχουν επικαλυφθεί σε σύγκριση με τα κορυφαία 3, αλλά η προετοιμασία τους ήταν τόσο πάνω από την κορυφή που αποτελούσε για το τι μπορεί να μην είχαν η φυσική τους στην αισθητική. Στις περιπτώσεις τους, η προετοιμασία της μάζας και της συμμετρίας.

Τελικές τοποθετήσεις:

1. Kai Greene
2. Silvio Samuel Savior
3. Toney Freeman
4. Michalis kefalianos
5. Ιβάν Σάντικ
6. Όσκαρ Τούνα Ντεξτέρ
7. Rusty Jeffers
8. Constanties Demetrious
9. Grant Andre Pieterse

Πηγή άρθρου: rxmuscle.com