0

Ξεκινώντας από το μηδέν

Ένα από τα καλά πράγματα για τη μετακίνηση είναι να ξεκινήσετε από το μηδέν με τα πάντα. Παίρνω να γεμίσω το μικρό μου σπίτι με πράγματα που πραγματικά θέλω να είμαι εκεί.

Επίσης, μπορώ να γεμίσω το ψυγείο μου από το μηδέν. Αυτό με κάνει πιο ευτυχισμένο από ό, τι πρέπει;
Τα πιο πρόσφατα βίντεο μου

Πήρα μια δοκιμή Covid-19
Να πάρει μια δοκιμή Coronavirus – πώς λειτουργεί, τι αισθάνεται, η εμπειρία μου και πολλά άλλα. Πήρα την τυποποιημένη δοκιμή και ο Ben πήρε την ταχεία δοκιμή Covid-19.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 5 λεπτών, 16 δευτερολέπτων

Επόμενο
Πώς να κάνετε την κατώτερη προπόνηση του σώματος για τους δρομείς
03:09

Ζω
00:00
08:21
05:16

Αγαπώ ότι μπορώ να διαλέξω ακριβώς αυτό που θέλω και τι δεν θέλω στο σπίτι μου. Αυτό είναι κρίσιμο, διότι στο παρελθόν προσπάθησα να αποφύγω την ευθύνη για το φαγητό στο σπίτι της μαμάς μου ή στο Ben’s. Το να κατηγορείτε κάποιον άλλο είναι πολύ πιο εύκολο από το να λέω: “Έλαβα αυτό γνωρίζοντας ότι θα το φάω.”

Τώρα το φαγητό στο σπίτι μου έχει πάρει το χέρι από μένα, έτσι δεν έχω κανέναν να κατηγορήσει (ή πίστωση), αλλά εγώ αν συμβαίνει να υπάρχουν μπισκότα σοκολάτας ή pan dulce.

Αυτό δεν δείχνει ότι δεν θα έχω μπισκότα τσιπ σοκολάτας (ή κάτι παρόμοιο) στο σπίτι – είμαι ακόμα για το διαισθητικό φαγητό. Αλλά, δείχνει ότι θα είμαι πολύ πιο υπεύθυνος και συνειδητοποιημένος με τις επιλογές μου.

Πριν – εντελώς άδειο!

Αφού- οι αρχές ενός γευστικού ψυγείου:

Μεσημεριανό: Η ηλεκτρική ενέργεια δεν ήταν ενεργοποιημένη μέχρι το απόγευμα σήμερα και δεν είχα κανένα φαγητό στο σπίτι, οπότε έπρεπε να βγω για μεσημεριανό γεύμα. Σταμάτησα στο TJ για ένα γεύμα.

Επέλεξα το περιτύλιγμα μελιτζάνας με πικάντικη σάλτσα ταχίνι. Είχα κοιτάξει για λίγο, αλλά δεν είχα δικαιολογία για να το πάρει. Το αγάπησα! Λατρεύω την μελιτζάνα, γι ‘αυτό ήταν μια εύκολη πώληση, αλλά θα το έκανα απολύτως ξανά. Τα τσιμπήματα μελιτζάνας ήταν καλύτερα όπως είναι, αλλά τα τσιμπήματα πλήρωσης περιτύλιγμα/λάχανο έπρεπε να βυθιστούν στη σάλτσα ταχίνι. Η σάλτσα ήταν καλή, αλλά όχι πικάντικη.

Πήρα επίσης αυτό το μπαρ ισορροπίας – ζύμη μπισκότων. Δεν το είχα δοκιμάσει πριν και ξέρω ότι είναι γεμάτο επεξεργασμένα συστατικά, αλλά ήμουν περίεργος. Ήταν καλό, αλλά δεν θα το έκανα ξανά λόγω συστατικών και μεγέθους.

Οι σφήνες μαύρης σοκολάτας του TJ!

Αυτές είναι η ανάγκη να έχουμε για οποιοδήποτε πορτοφόλι. Πηγαίνετε να τα πάρετε. Τώρα. εξαρτάται από μένα, έχοντας ένα κομμάτι μαύρης σοκολάτας μετά από κάθε γεύμα θα βελτιώσει ουσιαστικά την ευτυχία και τις προοπτικές σας στη ζωή. Είναι επιστήμη.

Είμαι εμμονή με τα πράσινα φασόλια που τρώγονται ως πατάτες. Τρώω ολόκληρη την τσάντα του TJ τους και στη συνέχεια είμαι λυπημένος που όλα έχουν φύγει;

Το απόλυτο σνακ αμυγδάλου! Ο Ben είναι εμμονή με τα αμυγδαλωτά πράγματα και το marzipan. Όταν είδα αυτή τη βρώμη της Barbara στο Vanilla Almond ήξερα ότι έπρεπε να το πάρω γι ‘αυτόν!

Βάλτε δημητριακά αμυγδάλου βανίλιας μαζί με καθαρό γάλα αμυγδάλου και έχετε ένα έντονα ευχάριστο σνακ αμυγδάλου!

Δεν έχουμε ακόμα κοιμηθεί στο condo μας, καθώς η ηλεκτρική ενέργεια ήταν μόλις ενεργοποιημένη και έχουμε ακόμα πολλά από τα ρούχα μας στη μαμά μου. Αύριο πρόκειται να συσκευάσω ρούχα για να πάρω στο condo μου και στη συνέχεια να πακετάρω για να πάω στο HLS την Παρασκευή. Είναι κρίμα ότι η βαλίτσα μου είναι στο τελευταίο σκέλος της. Πρέπει να βρω την ταινία μου.

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Συνεχίστε να επιλέγετε αυτά:

3 Συνταγή μπισκότων κολοκύθας συστατικού

3 Συνταγή μπισκότων κολοκύθας συστατικού

Εύκολη συνταγή μπισκότων κολοκύθας 3 συστατικών. Τα μπισκότα μείγμα κέικ με κολοκύθα αντί για λάδι για μια ελαφρύτερη συνταγή. Κτύπημα κέικ

Πώς να σταματήσετε μια κακή ρουτίνα Hack – 126

Πώς να σταματήσετε μια κακή ρουτίνα Hack – 126

κόλπο για να σταματήσετε να τρώτε, να τρώτε τρόφιμα ή άλλη κακή συνήθεια. Η καλύτερη διαισθητική ιδέα φαγητού για να σας βοηθήσει να αποκόψετε τη διατροφήΤι έφαγα σήμερα Ημερολόγιο Τροφίμων – Εβδομάδα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 4

Τι έφαγα σήμερα Ημερολόγιο Τροφίμων – Εβδομάδα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 4

Αυτό που τρώω σε μια μέρα. Το ημερολόγιο τροφίμων που τρέχει blog εκπαίδευση Εβδομάδα 4. Πρωινό, μεσημεριανό γεύμα, δείπνο και σνακ συν σημειώσεις

15 Fast Pre Run Snack Ιδέες

15 Fast Pre Run Snack Ιδέες

Τι να φάτε πριν τρέξετε και πότε να φάτε. 15 Fast Pre Run Snack Ιδέες για νέους δρομείς και εκπαίδευση για μισό μαραθώνιο

Κρίκετ τσιπς-δοκιμή πρωτεΐνης κρίκετ σε βίντεο μάρκες

Κρίκετ τσιπς-δοκιμή πρωτεΐνης κρίκετ σε βίντεο μάρκες

Τσιπ φτιαγμένα από γρύλους. Τρώτε αναθεώρηση των τσιπ πρωτεϊνών. Προσπαθώ τσιπ κρίκετ φτιαγμένα με σκόνη πρωτεΐνης κρίκετ – αυτό

Οι καλύτερες εποχιακές επιλογές τροφίμων του Healthy Trader Joe

Οι καλύτερες εποχιακές επιλογές τροφίμων του Healthy Trader Joe

Το καλύτερο υγιές έμπορο Joes Pumpkin Foods. Ελέγξτε αυτό το γύρο των κορυφαίων εποχιακών τροφίμων από την TJ’s Like Pecan Pumpk

⚡ από το ShareaHolic

.