0

2009 IFBB New York Pro Wrapup!

2009 IFBB New York Pro Wrapup!
από τον John Romano

Μια άλλη εκπομπή IFBB New York Pro είναι στην τσάντα και, όπως είναι πάντα συνηθισμένο στη Νέα Υόρκη, ήταν ένα freak show που πρέπει να θυμάστε. Ωστόσο, όσον αφορά τις εκδηλώσεις Freak, αυτό δεν ήταν το τέλος του τελικού. Πριν από την επίδειξη, σε χαρτί, φάνηκε σαν να η σύνθεση θα ήταν πυκνή, δύσκολη να κρίνει και αρκετά απίστευτο να παρακολουθήσετε. Και οι τρεις φάνηκαν να είναι αληθινοί. Στην πραγματικότητα, μπορώ να σας πω ότι ήταν αρκετά απίστευτο να παρακολουθήσετε, ειδικά αφού ο καλός φίλος μας Evan Centopani κέρδισε την παράσταση. Με αυτόν τον τρόπο, αυτή η καταπληκτική νεαρή ελπιδοφόρα τσιμέντο της λαμπρής μελλοντικής καριέρας του ξεκινώντας με μια νίκη. Στα ώριμα νεαρή ηλικία των 27 ετών, έχει επιτύχει ένα κατόρθωμα τόσο σπάνιο που έχει συμβεί μόνο μία άλλη φορά σε αυτόν τον αιώνα. Εκτός από τον Phil Heath που έπεσε στους επαγγελματίες με μια νίκη για πρώτη φορά, θα πρέπει να κοιτάξετε τον περασμένο αιώνα για να βρείτε ένα άλλο παρόμοιο περιστατικό. Ο Evan είναι ένα αρκετά εντυπωσιακό δείγμα. Είναι ένα όμορφο παιδί με καταπληκτική συμμετρία, φρικτά χέρια, σημείο σε κατάσταση και σχεδόν δεν λείπουν κομμάτια. Θα πω ότι έμοιαζε μόνο ένα tad πολύ αφυδατωμένο. Έφτασε λίγο βάθος στην άνω/μεσαία πλάτη του που τον έκανε να φανεί λίγο πολύ δύο διαστάσεις. Και η παρουσίασή του χρειάζεται εργασία. Αλλά παίρνω nits. Ο Evan κοίταξε κάθε ίντσα το bust-out pro και αξίζει σημαντικά στηρίγματα για να το κάνει σωστά την πρώτη φορά έξω.

Στη δεύτερη θέση, ο Dennis James έφερε μια ακόμη πιο βελτιωμένη έκδοση του εαυτού του. Ο DJ φαίνεται να ακονίζει τη σωματική του διάπλαση κάθε φορά που παίρνει στη σκηνή με περαιτέρω βελτιώσεις σε ένα ήδη επικίνδυνο σώμα. Αν κρέμεται εκεί αρκετό καιρό, τελικά θα το καρφώσει και η νίκη θα είναι του.

Φρέσκο από τη συνταξιοδότηση Marcus Ruhl έφερε το σπίτι κάτω με βροντές ψαλμωδία του “Ruhl, Ruhl, Ruhl …”. Η τρίτη θέση του τελείωσε καλύτερα μαζί του από ό, τι με το πλήθος. Η Νέα Υόρκη αγαπά απλά ένα freak και είμαι βέβαιος ότι θα αγαπούσαν τον Marcus να κερδίσει. Έφερε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του από τότε που κέρδισε την παράσταση το 2002. Ήταν τεράστιος – ο μεγαλύτερος στην επίδειξη στα 278 λίβρες – και έσκασε όλους. Ήταν καλό να βλέπεις τον Μάρκους πίσω στη σκηνή. Όταν ρωτήθηκε αν τον είδαμε να ανταγωνίζεται και πάλι ο Μάρκους ήταν μη δεσμευτικός. Σίγουρα ελπίζουμε ότι συνεχίζει επειδή ο Μάρκος είναι ένας φρικτός και όλοι αγαπάμε τους φρικιές.

Ο Silvio Samuel πήρε ένα απογοητευτικό τέταρτο σε μια δυνατή χορωδία boos. Παρά τη γνώμη του πλήθους, ο Silvio κοίταξε μακριά. Έλειπε την υπογραφή του, ότι άλλες δύο εβδομάδες δίαιτας θα είχαν λύσει. Είμαι βέβαιος ότι θα δούμε ότι ο Silvio θα κερδίσει τουλάχιστον μερικές ακόμα συναυλίες φέτος. Απόψε, όμως, ήταν μακριά και έπρεπε να εγκατασταθεί για αυτό που πήρε.

Η Hidetada Yamagishi στρογγυλοποίησε τα πέντε κορυφαία με μια πολύ εντυπωσιακή σωματική διάπλαση που θα μπορούσε εύκολα να τοποθετήσει ένα ή δύο θέσεις υψηλότερα. Αυτός ο τύπος συνεχίζει να βελτιώνει κάθε φορά και είμαι καθολικός που θα είναι ένας από αυτούς τους τύπους που βλέπουμε πάντα στην κορυφή.

Η πολύ σκληρή κατηγορία 202 κέρδισε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από το εξωφρενικά φαινομενικό Kevin English. Ο Kevin μοιάζει να ζυγίζει 250 και περίπου έξι μήνες πριν από αυτό το έκανε! Πώς κατέβηκε στο 202 και πού πήγαν τα 48 κιλά, δεν θα ξέρουμε ποτέ. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι αυτός ο τύπος είναι ένα freak – απλά εξωπραγματικό. Έχει σημαντικά όπλα, μια μικρή μέση και γελοία πόδια … τίποτα δεν λείπει. Τα αγγλικά χειρίστηκαν εύκολα ο Mark Dugdale (2ος) και ο David Henry (3ος) απόψε. Το επόμενο βήμα είναι να διεκδικήσετε τον τίτλο του Best 202lb bodybuilder στο 202 Olympia Showdown.

Το bodybuilding της γυναίκας κέρδισε χειραψία από την Cathy Lefrancois για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ήταν αξιοσημείωτη φέτος – απολύτως γυαλισμένη με μια εκπληκτική ρουτίνα ρουτίνας, καταπληκτικά μαλλιά και ένα λαμπερό κοστούμι. σωματική διάπλαση σοφός δεν νομίζω ότι υπήρχε κάτι καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει. Η κατάστασή της ήταν spot-on και είχε ραβδώσεις σε όλη τη χώρα. Η Cathy νίκησε τον βετεράνο Betty Pariso (2η) και τη Rosemary Jennings (3η) με ομόφωνες ψήφους πρώτης θέσης.

Πινακοθήκη διαγωνισμού

Περιτύλιγμα βίντεο με τον Dave & John

Πηγή άρθρου